Мене ме прогласива за диктатор.
Ск ќе ставу слику од Титу на аватар 
ајде де ти не си со врски ама прва ти текна да си ја земеш функцијата а и се погоди онлине кога се формираше републиката,значи не со врски ами со срекаАаааа прва дама не се станува со врски..... или да?![]()

е арно што бевте искрени сеа бар знаеме да не ве гласамеСамо да дојдеме јас и Marick14 на чело на полицијата има на сите ред да им ставиме....Ако не слушаш власт ке ти лета главата ахаххаха.....Во логор и сапуни ке правиме![]()

Не Не со Љубов... О Тито, мој Тито......ајде де ти не си со врски ама прва ти текна да си ја земеш функцијата а и се погоди онлине кога се формираше републиката,значи не со врски ами со срека![]()

најдобар ќе биде по насловот се познава
Дали ќе биде доволна?Ај од мене првиот престој гратиснајдобар ќе биде по насловот се познава
![]()
![]()

Другарице, ви сте од данас проглашена за Министерка љубави, сексање на плажи, у кухињи и остала места. Честитам !![]()
Мислам дека не си и ти со врски,ама треба да дополагаш уште УСНОНемојте многу да си честитате оти на никој не ви е заслужено местото како што и е на@Dee Dee само она е сигурна другите сме со врски![]()