ете си кажав јас, само Тито ми го нема хахахахаСе што ти лежи на душа речи си, не се срами. Сите имаат право на говор во нашата Црнобела Република.![]()
![]()
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
ете си кажав јас, само Тито ми го нема хахахахаСе што ти лежи на душа речи си, не се срами. Сите имаат право на говор во нашата Црнобела Република.![]()
![]()
Ќе се најде не грижи сеете си кажав јас, само Тито ми го нема хахахаха![]()
Ајде сга радна акција, и да се направи инфраструктура! Треба делегацие од странство да пристигнуев![]()
она беше за љубов и секс и сеуште еОна беше за Љубов и милување нели министерка?
Ние ќе си направиме наш Вегас,од форумов.
мислам дека Hip.Hop беше премиер, треба да чекаш абер од него да фрли лопата земја..Мислам дека е редно време да се формираат градови и за секој град градоначалник
Бај д веј мојот град се вика Црвен и градоначалник сум оф корс јас![]()
Другарице, ви сте од данас проглашена за Министерка љубави, сексање на плажи, у кухињи и остала места. Честитам !она беше за љубов и секс и сеуште е![]()
Немојте многу да си честитате оти на никој не ви е заслужено местото како што и е на@Dee Dee само она е сигурна другите сме со врскиДругарице, ви сте од данас проглашена за Министерка љубави, сексање на плажи, у кухињи и остала места. Честитам !![]()
Ааааа прва дама не се станува со врски..... или да?Немојте многу да си честитате оти на никој не ви е заслужено местото како што и е на@Dee Dee само она е сигурна другите сме со врски![]()