Епа Вујно велкм то д фемили, само кажи како да те викам вујно или? Пошто јас вујко ми не го викам вујчеке му бидам верна на вујко ти
конечно падна мистеријата
мелпомена е вујната на сарах![]()
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
Епа Вујно велкм то д фемили, само кажи како да те викам вујно или? Пошто јас вујко ми не го викам вујчеке му бидам верна на вујко ти
конечно падна мистеријата
мелпомена е вујната на сарах![]()
како сакаш викај ме,само не му кажувај на вујко ти оти тука си имам либенцеЕпа Вујно велкм то д фемили, само кажи како да те викам вујно или? Пошто јас вујко ми не го викам вујче![]()
за што заменичка? некако не сум у тек а ме мрзи да читам од почеток хахахаTIGERWOMAN31SK еве ми ја заменичката![]()
Тој е министер за сексологија на републикава а ти негова заменичказа што заменичка? некако не сум у тек а ме мрзи да читам од почеток хахаха
Нема на што фала,тука може офф топици колку сакаш,ова е играчница ама сепак да сме нешто колку толку во тек со републикава.ааааа да фалааааа мели срцка си ми,абе малце гледав да се навратам на муабетот ама некако немаше да го сфатам.![]()
кај ке треба заштита,обезбедување,идам покрај тебе.не те пуштам самаНема на што фала,тука може офф топици колку сакаш,ова е играчница ама сепак да сме нешто колку толку во тек со републикава.
Колку за информација,јас се пријавив за општ физикалец,кај ке треба физичка работа мене ке ме пракате.
Имам лопати и гребла еден куп![]()
Ајде,ако не сече мечов самурајски,ке те викам да пукашкај ке треба заштита,обезбедување,идам покрај тебе.не те пуштам сама![]()
ми најде слаба точка,гледај дА не сечеАјде,ако не сече мечов самурајски,ке те викам да пукаш![]()
заменик Министерка за Сексологијаза што заменичка? некако не сум у тек а ме мрзи да читам од почеток хахаха