Република ЦрноБело

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
ке му бидам верна на вујко ти :D
конечно падна мистеријата
мелпомена е вујната на сарах:giggle
Епа Вујно велкм то д фемили, само кажи како да те викам вујно или? Пошто јас вујко ми не го викам вујче :D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Епа Вујно велкм то д фемили, само кажи како да те викам вујно или? Пошто јас вујко ми не го викам вујче :D
како сакаш викај ме,само не му кажувај на вујко ти оти тука си имам либенце :ladno

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
за што заменичка? некако не сум у тек а ме мрзи да читам од почеток хахаха
Тој е министер за сексологија на републикава а ти негова заменичка:D
Види колку ти помагам и пак лути ми се после.(inlove)

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
ааааа да фалааааа мели срцка си ми,абе малце гледав да се навратам на муабетот ама некако немаше да го сфатам.:*.@Martin_MKD абе ми нема замена ама ај :p

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
ааааа да фалааааа мели срцка си ми,абе малце гледав да се навратам на муабетот ама некако немаше да го сфатам.:*
Нема на што фала,тука може офф топици колку сакаш,ова е играчница ама сепак да сме нешто колку толку во тек со републикава.
Колку за информација,јас се пријавив за општ физикалец,кај ке треба физичка работа мене ке ме пракате.
Имам лопати и гребла еден куп :D

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
Нема на што фала,тука може офф топици колку сакаш,ова е играчница ама сепак да сме нешто колку толку во тек со републикава.
Колку за информација,јас се пријавив за општ физикалец,кај ке треба физичка работа мене ке ме пракате.
Имам лопати и гребла еден куп :D
кај ке треба заштита,обезбедување,идам покрај тебе.не те пуштам сама ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena