Регистар за педофили

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,838
6,527
1,153
Градибачалник на Прибој
Јас би направил и саем на педофили, и срамна изложба на плоштад јавно да им се исмева народот, да ги плука и понижува. Па некои можеби и заплашени од срамот да не го јадат јавно нема да се осудат на тој чекор.
 
  • Like
Реакции: Jericho and Bum-Bum

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,683
3,863
1,183
Дали за вас тоа е правила одлука?
Дали се сложувате со оваа одлука на министерот?
Дали сметате дека со ова се загрозуваат основните човекови права?
До некаде е правилна одлука за мене .. ама до некаде и не е .. сепак сум и за и против тоа да се кажуваат јавно но и (70%) не сум .. затоа што веќе ако тргнале на таква постапка и останале засрамени (или како и да ги наречам) не е лошо и народот да ја дознае нивната глупост :)
Дека се загрозуваат човековите права .. не .. затоа што овие не се луѓе .. овие се изроди :) не треба да се сметаат за луѓе :)
 
  • Like
Реакции: Bum-Bum

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
630
93
Како може да сметам дека им загрозуваат основните човекови права кога тие им го загрозиле животот на многу деца.. правилна одлука е, дури треба и поригорозни мерки да се превземаат за нив..
 
  • Like
Реакции: Legioner

Faith

Истакнат Член
19 февруари 2012
46
65
318
Skopje
Децата се најнезаштитени во целата работа, па зошто да ги штитиме овие луѓе кога на овој начин би можеле да дејствуваме превентивно. И треба јавно да се осрамотат зошто кога напаѓале мали и незаштитени деца не мислеле за нивното добро и трауми што ќе ги предизвикуваат туку само на нивното сексуално задоволство. И јас би сакала да знам доколку живеам во близина на некој таков, а не па родители кои треба да ги штитат децата. Го поддржувам регистарот!!!
 
  • Like
Реакции: Legioner

lora

Истакнат Член
21 март 2012
24
16
303
38
Skopje
Што и да им направат на педофилите се е џабе...децата се тие што ќе живеат со тие трауми а не е лесно... :(