Разговарај со Господ!

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
„...а на тие кои ќе прават апликации на фејсбук со глупи наслови на измислени вести од типот „Тешка сообраќајка кај Сивирпичино“ за да привлечат кликови и публика, саноќ нека ги снајдува најгадната дијареа која можеш да ја замислиш чедо, божјо, со будење на секои 30 минути и магмата од Везув која излегува од задната врата на телото...“

Коринтајните 36:18

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Одвај чекам Мајоре бог да те прости , за да га стау тфој полоф орган као украс на мом рамену hahahhahah

Ке га носу како пирс​
на лево уво мое​
ке га офарбам фино лепо​
у разни флуоро бое​
и наравно ке му дам име​
ке га викам Ное​
Господ направиго да чека уште 60 години за да го фати Ное, и направи толку многу на старост да му се тресат рацете што при секое фаќање да го дрка и да му прска семена течност во фаца.
Амин.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Јас како твој најблизок тука на форумов должен сум да ти пренесам дека имаш еден специјален поздрав од мелпомена со песната вака вака ехе од Шакира и вика дека многу и недостигаш, исто така вика да побарам шо сакам во нејзино име...а јас бидејќи сум многу скромен барам да и се покажиш на сон -абракадабра и да и ги кажиш 2 утакмици 2/1 или 1/2 сеедно и да и речеш : РАЗБУДИСЕ ЧЕДО МАЈОРОТ ТЕ ЧЕКА ВО ПП ДА МУ ГИ КАЖИШ УТАКМИЦИТЕ... а после господе ако не ми ги кажит казнија со еден дечко со толку многу голем орган- мелпомена леле леле бога да молиш за да не му станит.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Еве пак имам нарачка ама овој пат со молитва за алба
Оче наш што си на небо, наш пастир, наш стари
дај и неа марки, франки , дај и шо било само дај и во пари,
и имунитет од настинки, од грип и од форумски бан
дај и куќа на водно и во Охрид сто квадрати стан,
да заврши со факс, магистратури и докторати
јас во живо да и честитам, а на форум parvati
Не знам дал сакат некој... како на пример јас
ама и друг да ја имат, ќе му ја штипам за газ.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and alba