Работи кои мора да ги направите барем еднаш во животот

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Одете на џогирање, пуштете ја гласно песната „Еye of the Tiger“ и трчајте како на забавена снимка и почнете да ги повикувате сите околу вас да ви се придружат.

Јас ова би го направил само од листава. :giggle

karen

Нов член
17 јуни 2012
24
14
3
cloud number 9
Секогаш кога ќе ви свират или викаат за време на најголемиот сообраќај, обраќајте им се со изреката „Не лути се човече“ проследено со широка насмевка на вашето лице.

ова би го применила :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Rosana and Scars

Rosana

Староседелец
24 јуни 2012
267
499
1,063
  • Секогаш кога треба да одговарате на табла, носете со вас неколку креди (маркери) во боја. Доколку сте теле за прашањето, нацртајте голема шарена врата на таблата и почнете да гледате замислено во неа.
  • Влезете во преполн лифт и кога ќе тргне застанете пред сите и кажете: „Се кладам дека се прашувате зошто ве собрав денес сите тука.“
  • Направете „јадица“ со конец и врв од закачалка. Почнете да „ловите“ цреши од вашата тераса (без разлика дали се наоѓаат на дрвото покрај вашата зграда или на терасата кај комшиите под вас…)
  • Нацртајте X со натпис „закопано богатство“ на некоја мапа, одете на кафе кај најдобриот пријател и „заборавете“ ја кај него… Скријте се некаде во близина на означеното место и фотографирајте го додека копа.
  • Одете во парк, закачете конец на банкнота и почекајте некој да ја забележи. Кога ќе посегне по неа – повлечете ја неколку сантиметри накај вас. Повторувајте го тоа сè додека не сфати дека станува збор за шега.
  • Секогаш кога ќе ви свират или викаат за време на најголемиот сообраќај, обраќајте им се со изреката „Не лути се човече“ проследено со широка насмевка на вашето лице. хахахх вреди да се проба ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars

Kiril

Активен Член
24 јуни 2012
181
127
43
35
Струмица
Единствено да сум жив и здрав и да доживеам старост во тие бурни времиња. Се друго ке си дојде само по себе.

• Ми се допаѓа
Реакции: Oleri and Bum-Bum

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
1. Да пројдам низ улиците во Мароко, по долна облека!
2. Да запеам пред 5000души(живи) :):)
3. Да изгледам нормални деца и внуци кои ќе продолжат да се борат за подобар свет и после мене:)
...има још....аама во некој друг пост:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Kiril

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
-Да ги посетам сите градови во нашата држава
-Да патувам низ светот, посебно Рим, Париз, Венеција, Лондон..
-Да го најдам вистинскиот.
-Да бидам среќна
-Да имам викендица некаде далеку.
-Да си најдам добро платена работа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*