Работи кои ве асоцирааат на водење љубов/секс

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Неговиот поглед,помислата на допир со него.
Неговите зборови,милината што ја шири секогаш ме тера на таква помисла.
Исто женава во повеке наврати имам кажано дека ми зрачи со претеран сексипил,да не бидам погрешно сватена а и да бидам сеедно ми е :) .За мене таа е асоцијација за секс,едноставно е совршена.

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and JaMi

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Ах... тие што ги асоцира се, имат некој проблем и под итно да ја заменат Десанка Шакич со некоја малска к.... или да си фатат дечко/девојка :D

Инаку што ме асоцира на секс, па добар задник поготово во хеланки, а и добро деколте.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Мене што ме асоцира на секс?
Црвена или бела долна облека.
Убаво покажано деколте.
Девојка со убав задник и долги нозе :)
Ако си ми седне во скут некоја :)
Допир малку под „она место“

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
скоро па се....зависи од ситуацијата......а иначе многу сакам високи штикли..........црвен кармин................темна шминка на очите............

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Девојки во хеланки,бикини,секси долна облека,затемнета соба со огромен кревет на средина со балдахини,креветот мој,голи тетки по телевизии,страсно бакнување,плескање по задници,црна обична салонка(не на платформа),невин повикувачки поглед кој мами да ја извлечете нејзината црна танга со уста...

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Кога си ги препрочитувам еротските колумни што си ги пишувам :D
Инаку зависи до расположение, некогаш може да е само од една мисла на него, може да е поттикнато од разговор на таа тема, може да е музика(особено шпанска музика), секси долна облека....А во последно време и црвениот кармин многу ме асоцира на водење љубов :)