Пубертет

Демонката

Нов член
8 февруари 2016
13
2
1
18
Раскажете за вашиот пубертет, пубертетот на вашето дете или брат или сестра каков беше вашиот? Дали сеуште трае и како го надминуваат вашите најблиски.
 

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,105
973
1,133
Сестра ми е сега во пубертет и многу ми е интересна. Со баба ми зборувавме нешто за нејзиниот наставник по македонски, дека многу ги малтретира и се смеевме со неа за тоа како нема петка, како може да има четворка. Девојчето почна да плаче како не знам што да сме и кажале... после тоа и се извинувавме и и рековме дека е амбициозна и дека сите други оценки и се петки и дека и македонски ќе има петка.
Јас кога бев во пубертет се ме нервираше, сега пубертет е секој ПМС :D
 

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
308
187
43
Кај некои машки пибертетот трае многу долго...мислам трае и трае...и дај боже да си потрае затоа што така ми е најдобро.:D
 

incule

Староседелец
5 јануари 2015
739
127
1,053
26
Во пубертетот бев многу неподнослива и не послушна