Пишувај со кирилица..
Имаше сторија за еден студент кој се продаваше само за да плати студии, затоа јас мислам дека се продаваат само за да платат студии во поголемиот број, а други заради пари,моќ и задоволство.
секако има и такви, и таквите воопшто не се горди со тоа што го прават, но не ги заборавај спонзорушите кои мислам дека се повеќебројни од студентот кој ти го спомена. и уствари тоа е жалното, меѓутоа пак ќе речам сами бираат да бидат такви. штета е што живееме во општество кое наместо да се бори да им помогне на таквите лица (зборувам за студентите) се осудуваат и етикетираат.
, ако некоја провонцијалка си го прави тоа за задоволство немора да значи дека сите што доаѓаат во скопје се спонзоруши, има и локални девојќи што се работат за пијачка и на паркинзи па ништо страшно, туку за информација нека оди авторот пред Скопските средни училишта за да види таму што се случува, бидејќи девојчињата се малолетни, а и се снимаат засрамувачки клипови во самите училишта, тие по студенските што прават , со кого и за што не ни толку битно, полнолетни се и самите си водат грижа за себе.
Едно е да мислиш друго е да знаеш што зборуваш (Си запознал ти некој таков случај? Сподели тогаш). Многу е лошо кога работите се генерализираат и се прават непоткрепени муабети. Сум слушнал, сум прочитал тра ла ла ла не држи 
значи за влез 30 денари, коњак 1000 денари, 500 денари нафта имаш девојки да бираш.Твој избор е дали мотел рамче или друг