ДаСакам да ве прашам дали ке ме примат во средно училиште (општа) или гимназија со успех во 6=3,28 во 7=4,13 во 8=4,19 во 9=4,06?? Ве молам кажете ми побрзо бидејќи утре се уписите
За кое средно аплицираше?Сакам да ве прашам дали ке ме примат во средно училиште (општа) или гимназија со успех во 6=3,28 во 7=4,13 во 8=4,19 во 9=4,06?? Ве молам кажете ми побрзо бидејќи утре се уписите
Не сум сигурен баш ама мислам дека не ти треба просек туку да поминеш приемен. Најубаво прашај си таму, пребарај по интернет има сигурно нешто број или меил за контакт.Извинете дали сакате да ми кажете колку просек треба да имам за да се запишам Музичко образование во Скопје .. Благодарам однапред
па ако ти немаш кого да прашаш, нели балерина си, познаваш многу луѓе кои се запознаени со твоево прашање...А со големите букви како стоиш, правилен рис е најбитен во балетот исто и во пишувањетоЗнае некој да ми каже, и треба на внуката. Таа од 1 оди во дмбуц илија николовски луј. Сака да се запише таму средно. Дализнае некој за таму се сметаат поените од нижо балетско или обично основно?
Тука има еден Excel калкулатор, не знам дали ќе ти заврши работа.
Јас не учев во мк затоа незнам. Прашав некој другарки, тие појма немаат, кога се запишувале однеле се што имаат на професорката, таа пресметала поени.па ако ти немаш кого да прашаш, нели балерина си, познаваш многу луѓе кои се запознаени со твоево прашање...А со големите букви како стоиш, правилен рис е најбитен во балетот исто и во пишувањето![]()