Продолжи ја мислата

Andrea Bloodbucket

Истакнат Член
18 февруари 2012
285
328
63
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред a немам стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го однесе

Davidovic

Активен Член
17 февруари 2012
167
62
28
34
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред a немам стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го изеде

marjan

Истакнат Член
13 февруари 2012
489
657
93
Bitol, Bitola, Macedonia
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред a немам стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли:)

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
418
710
1,103
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред a немам стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во..

marjan

Истакнат Член
13 февруари 2012
489
657
93
Bitol, Bitola, Macedonia
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред a немам стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта.

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред a немам стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,

marjan

Истакнат Член
13 февруари 2012
489
657
93
Bitol, Bitola, Macedonia
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред a немам стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред a немам стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас решив​

marjan

Истакнат Член
13 февруари 2012
489
657
93
Bitol, Bitola, Macedonia
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред a немам стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред a немам стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац