Утре си мислев да појдам на риболов со трската и црвчето, но сабајлето кога станав паднав и си го удрив коленото на ивицата од марицата. Брзо ставив перниче кадифено и веќе бев подобро. Но сепак коленото ми беше во offside и јас се направив аут а комшиката започна нов бизнис - и ми се нудеше мене да започнам да работам со неа, а јас бев луд па извадив нешто од моите патики и и и така забегав и више незнам што да пишувам, откако размислив троа си реков: да и ги зеам јас парите на комшиката, да си завршам мојата работа и твојата истотака, ем ќе си се задоволам ем ќе си заработам. Но наеднаш, ми текна дека другата комшика е отидена кај мојта жена и сега ми е шансата за да си ја исполнам единствената желба која ја чекам толку малце, а ја посакував толку многу.Но, ете сега сум уверен и исполнет, па решив и малку да се опуштам и да си пуштам тивка музика,но кога видов дека комшиката стои пред мене, ми се надигна КОСАТА и лавот во мене се разбуди, па ја докачив и и ја раскинав блузата, и потоа таа ме привлече до неа, ме допираше по лицето со едната рака, додека со другата нежно ме допираше по грбот, и ги чувствував нејзините гради и беше целата гола и толку мила :rolleyes. Јас сепак решив да биде doggy, ама не се прашував само јас, туку и таа ми предложи и ми кажа дека така највеќе уживала, и јас така уживам, па бевме сложни во одлуката, но сепак започнавме првин со мисионерска поза, бидејќи беше под мене облеана во студена пот, а мене ми се допаѓаше да ја гледам како блеска во таа темнина, како ја мести прекрасната коса од нејзиното ангелско лице.Одеднаш дојде комшијата, заѕвоне на вратата, а јас набрзина се облеков и се скрив под креветот. Толку од филмот што траеше половина мој живот, вклучувајќи ги влажните соништа.Важно комшиката ми беше во прегратки исега можам комотно да умрам, се разбира ако ме пронајде комшијата.Ова е само еден ден од мојот живот,а изгледа како да трае цела вечност.Но оддешнаш,се појави еден принц на бела кобила кој ја качи комшивката на коњот и ја однесе далеку.. зад седум мориња, зад седум планини, зад седум куќички и зад седум шумички.Но,што да видат?!? Кога, во една грмушка да ти биле вујкото и таткото заедно. Ох боже, таа слика никогаш нема да ми излезе од глава..Таа глетка беше толку одвратна што веднаш избегав од тоа место..но, од една чудна причина и на некој начин ми се допаѓаше..