ЈАс имам HP, Lenovo i Packard bell можам да кажам дека НР е во одлична состојба веќе го имам околу 2-3 години.
Grim Reaper и јас сум да го земеп DELL.
Имав HP и воопшто не бев задоволен од него.Еден асус е бољи од HP.
ЈАс имам HP, Lenovo i Packard bell можам да кажам дека НР е во одлична состојба веќе го имам околу 2-3 години.
Grim Reaper и јас сум да го земеп DELL.
Мојот е мал т.е ноутбук и кај уште не е прошетан, јас и од Леновото исто сум многу задоволна, а пакард белот ептен ми прави мерак.Имав HP и воопшто не бев задоволен од него.Еден асус е бољи од HP.
Која е цената на dell-от и од каде би го купувал?
Зашо само од Макпетрол?Јас би земал Dell ама само и само од Макпетрол.
Леново стварно добар е, ама овие копчињава како снег паѓаат а на сервис не ги поправаат -.-Мојот е мал т.е ноутбук и кај уште не е прошетан, јас и од Леновото исто сум многу задоволна, а пакард белот ептен ми прави мерак.
Како така? Моите колку се изнамачено па како нови се, се немаат ни избришано, тој веќе 4години го имам, а гледам уште кај нас држи цена.Леново стварно добар е, ама овие копчињава како снег паѓаат а на сервис не ги поправаат -.-
Епа не знам зошто..ама многу паѓаат..мене ентер ми падна, а на сестра ми W, и со друг член од форумов зборував и тој истиот проблем го имал.. :/ Сега најдов човек што ги поправа, па да одам дома и ќе го пратам да ми го среди..Како така? Моите колку се изнамачено па како нови се, се немаат ни избришано, тој веќе 4години го имам, а гледам уште кај нас држи цена.
Леново стварно добар е, ама овие копчињава како снег паѓаат а на сервис не ги поправаат -.-
Епа не знам зошто..ама многу паѓаат..мене ентер ми падна, а на сестра ми W, и со друг член од форумов зборував и тој истиот проблем го имал.. :/ Сега најдов човек што ги поправа, па да одам дома и ќе го пратам да ми го среди..
Валјда лошо куцам :Р
цената е 32.999 и би го купувал од т-хоум
Зашо само од Макпетрол?
Кај да најдам таква фолија? Колку пари е?Епа затоа се става силиконска фолија на тастатурата. Јас на секој лаптоп си имам таква.