Препорака за компјутери/преносни комјутери и друго

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,683
3,863
1,183
Го зедов Dell-от, барав и нешто од hq ама тоа што се нудеше беше посолено. Ѕирнав и во ДДсторе имаа добри конфигурации но тоа ми е веќе nitpicking и немав многу време за финесите да ги барам. Ми беше шубе само едното од погорните конфигурации да не е чиста заебанција. Добро е што ми кажа за разликата на процесорите, видов после и на друго место има разлика. Иначе ќе се залетав за и7. Уште еднаш фала многу за советиве погоре.
Немаш мака. Повели и друг пат, и честито, со здравје да си го служиш.