Woow!Јас просто сум зачуден како е можно да нема тема за оваа серија?!Како и да е,гледав денеска 2 епизоди и ми се бендиса,од утре се фрлам на гледање на серијава.Препорачувам!
![ncis_saison2_f.jpg](http://www.ncisfr.net/DVD/ncis_saison2_f.jpg)
Што е темата на серијата?Woow!Јас просто сум зачуден како е можно да нема тема за оваа серија?!Како и да е,гледав денеска 2 епизоди и ми се бендиса,од утре се фрлам на гледање на серијава.Препорачувам!
![]()
Па овој Гибс главниот што е,е така намуртен човек како и секој претпоставен,обожава да шефува,он се знае,нели шеф е?Што е темата на серијата?
не, не, не ти ставив лајк зашто си го навела Видовитиот под бр. 5.Мои предлози за добри серии:
1. Криминални умови
2. Броеви
3. Монк
4. Медиум
5. Видовитиот
6. CSI
Сите се крими серии, мистерија и пресврти, во видовитиот е вметнат и хумор, поучни приказни, акција и многу интересни и оригинални приказни.
Онка се броевите, не е некој редослед колку ги гледам и која ми е најомилена.не, не, не ти ставив лајк зашто си го навела Видовитиот под бр. 5.Патем добар вкус имаш за серии. Освен Медиум, која никогаш не ми била интересна, другиве се топ.
Еве неколку смешни серии со сличен хумор.
2 Broke Girls
Отвори ја прикачената датотека 16275
Две девојки со различно потекло стануваат цимерки и почнуваат да работат заедно како келнерки за да соберат пари и да започнат свој сопствен бизнис.
кај да ги најдам, за да ги гледам![]()