Слика да ставиш да видимеДа ви најавам на сите, утре вечер ќе се маскирам во морнар![]()
Слика ќе видиме, битно откривам дека ќе се движиме во Стоби и во 69Слика да ставиш да видимеИсто и сите други што ќе се маскираат,споделете да ве видиме,па може и НАЈмаска ќе одбереме
![]()
ќе се сретнеме , ако се познаемеСлика ќе видиме, битно откривам дека ќе се движиме во Стоби и во 69![]()
Јас и "жена ми" ќе бидеме тоа хахахахаха Јас сум султанот она Хурем султаносеќам оти сите ќе бидат маскирани во Султан Сулејман и Хурем![]()
Иначе лани бев докторка, преклани индијанка, пред две години војник, многу бев јака, слики утре кога нема да ме мрзиинаку сум била и на струмичкиот 2 пати и на вевчански оваа година ама не бев маскирана, сега ми е криво, за наредна уште од сега си смислувам маска, дека кај нив е убава традиција, не е први април и ајде на плоштад маскирани сите која од која погола, посекси облечена или што ти ја знам!
ќе се сретнеме , ако се познаеме![]()
Јас во 69 горе го видов со една штрумфетасамо еден морнар видов во стоби нашиот админ ќе да беше.
Јас во 69 горе го видов со една штрумфета![]()