Слика да ставиш да видиме Исто и сите други што ќе се маскираат,споделете да ве видиме,па може и НАЈмаска ќе одберемеДа ви најавам на сите, утре вечер ќе се маскирам во морнар
Слика ќе видиме, битно откривам дека ќе се движиме во Стоби и во 69Слика да ставиш да видиме Исто и сите други што ќе се маскираат,споделете да ве видиме,па може и НАЈмаска ќе одбереме
ќе се сретнеме , ако се познаемеСлика ќе видиме, битно откривам дека ќе се движиме во Стоби и во 69
Јас и "жена ми" ќе бидеме тоа хахахахаха Јас сум султанот она Хурем султаносеќам оти сите ќе бидат маскирани во Султан Сулејман и Хурем
Иначе лани бев докторка, преклани индијанка, пред две години војник, многу бев јака, слики утре кога нема да ме мрзи инаку сум била и на струмичкиот 2 пати и на вевчански оваа година ама не бев маскирана, сега ми е криво, за наредна уште од сега си смислувам маска, дека кај нив е убава традиција, не е први април и ајде на плоштад маскирани сите која од која погола, посекси облечена или што ти ја знам!
ќе се сретнеме , ако се познаеме
Јас во 69 горе го видов со една штрумфетасамо еден морнар видов во стоби нашиот админ ќе да беше.
Јас во 69 горе го видов со една штрумфета