Ако е неверна, ќе биде прељубничка...Па за ова не ни има некој друг збор, имаш право тоа ќе си ако пишеш дека си неверна.
А к***а се оние кои наплаќаат за сексуални услуги...
не бркајте термини...
Не се работи за тоа да привлечеш нечие внимание, иако има и такви...и одма се детектираат зашто за нив очигледно форумот претставува сајбер верзија на некогашните споменари кои ги делевме за да ни се потпишат другарите и симпатиите, а во нив баш имаше такви прашања од типот омилен актер, омилено јадење, омилен песна итн.Зашто сега излегувате од темата,ако знаеш која е таа потреба што те тера да ни кажеш што правиш,купуваш,што мислиш,што имаш кажи го тоа,а луѓето стално ќе си судат по тоа што имаат во глава,како те перцепираат,без да размислат дали е тоа вистина или лага,еве и тоа од старт ме осуди демек јас мислам и бла бла...
Значи не треба да се генерализира дека сите сме овде за внимание...
Јас лично сум на форумов зашто сакам да прочитам мислења различни од моите и секако различни од оние на моите блиски, зашто тие луѓе ги познавам, знам како размислуваат и знам што да очекувам од нив во однос на некои теми...
Додека на форумов, има повеќе луѓе, со различни ставови и мислења, и секако различни темпераменти...
Повеќе е потреба од дискусија отколку потреба од внимание...