Последна прочитана книга и кратка рецензија

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,217
6,861
1,153
Big Sur
Girl, Stolen - April Henry
Мммм...мех?
Сакав да најдам нешто лесно за читање пред спиење и книгава беше токму тоа.
Имено, слепа ќерка на богаташ е случајно киднапирана при грабеж на автомобилот и приказната се врти околу нејзиното снаоѓање со киднаперите.
Ја читав на Free Books апликацијата и не очекував ништо посебно, но океј. Во морето Wattpad fanfictions, оваа беше со сосема фиктивни ликови и е благ, предвидлив трилер кој сепак не го оставаш дури не го исчиташ до крај.
Се полажав по насловот бидејќи ме потсети на Girl, Interrupted и Gone Girl, но ништо од тоа.
Како и да е, лесно и брзо се чита, не ја сметам за некакво изгубено време.