Помош - непознат број

Holla

Истакнат Член
17 јуни 2014
162
90
338
Или земи си нов број 100 - 150 нз колку е .. или пробај ги и двете твои наведени опции ..и пробај со телефонот на другар ти или мајка ти или било кој е до тебе ... за да видеш како делуваат опциите ... хмм ..

Ристо од Драчево

Староседелец
25 февруари 2012
246
275
1,063
Скопје
доколку имаш smartphone со андроид платформа, внеси го во контакти боројот и тогаш ке ти дозволи да го блокираш, нормално доколку ја има самиот мобилен таа опција, а ако ја нема симни си од плеј стор апликација ги има многу... коа ќе звони ке му даде дека е зафатено а тебе ќе ти даде пропуштен повик.. истото опција ќе ја напраат и од операторот само што за тоа ќе платиш.
а за iPhone мислам дека имаат блеклиста ама не сум сигурен...

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Фала луѓе за советите најбитно повеќе не ѕвони бројот

• Ми се допаѓа
Реакции: Holla

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Веќе некое време ми титка некој број кој не е скриен но не го познавам Само титка и одма гаси и тоа го прави на секои две минути со што веќе почна да ме вознемирува

Помош!!! може ли некако да се стави забрана за да престане лудакот/лудачата да ми титка?
Ако телефонот тие е од поновите од Play Store имаш call blocker и многу другии опции ако не зачепкај у опции може телефонот и фабрички да ја имаа таа опција мојот ја има на пр

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Ако имаш другар другарка во операторот може да ти помогне да го најдеш ако е на поспејд ,само што ќе треба да си ќутиш затоа што ако дознаат ќе ја избркаат од работа ( заштита на лични податоци ) ,а ако е на при пејд зво ни од фиксен после 3 дена и барај име и презиме некое без везе во врска со образци пп 10 за уплата во банка ,пали секогаш да дознаеш име па и презиме ;) :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec