Подарок за 8ми март

Minella

Активен Член
15 февруари 2012
171
171
43
Pust ostrov
Некое прекрасно цвеќе ,како што се орхидеиите , тоа е најубавиот подарок кој го сака жената :gladen

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Некое прекрасно цвеќе ,како што се орхидеиите , тоа е најубавиот подарок кој го сака жената :gladen
Ај може ќе размислам ќе купам цвеќе "Кала".
main.php

• Ми се допаѓа
Реакции: Minella

bubili

Активен Член
29 февруари 2012
92
137
43
најубавиот град
За роденден сестра ми и мајка ми не ми купија ништо, ист план имам и јас за нив..
Зошто удираш реванш......зафркни ги па купи им нешто - за инат и докажи дека си културен,а не злопамтило....па вади им го низ нос тоа што не ти купија ништо(happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: Careforwhat and Gabby

Мила

Активен Член
1 март 2012
121
99
28
На плажа!!!
Ништо..

Одмна ништо не купувам, а не се сетила ни на мене да ми купи.
Баба немам, девојка па ич:eek:

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
За роденден сестра ми и мајка ми не ми купија ништо, ист план имам и јас за нив..
Аууу ама си лош. :p

Инаку на мајка ми и купувам скоро секој ден нешто што мислам дека ќе и се допадне..така да сеедно што ќе и купам за 8ми март, ама планирам нешто поразлично од секојдневните подароци (гаќи, маици, книги, парфеми, марами).. сакам сега нешто од Сваровски :)
А на бабите по едно цвеќе и ајт чао. :D

Sugar

Истакнат Член
19 февруари 2012
502
1,110
393
На мајка ми ова ќе и го направам и ќе и го подарам.
Само 8ми Март ќе напишам, а можеби и нешто блашко ќе направам па на сите поблиски ќе дада
Ејјј многу добра идеја! :) И така се мислев оваа год нешто невообичаено да и подарам.. + може да се искористи и за друга прилика :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
на мамичка и онака и купувам поклони стално без причина ,секој пат ја изненадувам по нешто....овој пат може да и купам марама некоја убава....
:)

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Ништо. Можда ќе ги честам нешто некаде и тоа. Ги прашав што сакаат да им купам, ми рекоја да не се трошам, ништо не сакаат.
За цвеќиња никогаш не сум давала пари. Ќе дадам 300-400 за убав букет кој ќе се исуши за некој ден. А во двор имаат цела градина.
Или ете погоре ми дадовте идеја по едно киндер јајце ќе ги честам...:)

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Е ден како и секој останат. Ама надградбава за нокти чувствувам дека ќе се поклопи со 8ми март.(happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi