Песна за мерак

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Музика - нешто без кое не може да помине ни една било каква веселба (свадба, слави, веридба итн. ).
Еве јас ќе бидам искреен и кажам која песна ми прајт најголем мерак кога ќе ја слушнам, и на која ми иде да фрлам и кршам чаши..:giggle Епа ајде народе, само весело,
Ваљда се чита насловои и воведот на секоја тема од страна на сите членови кои решиле некаде да остават коментар
744156351.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: Мортидо

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
I'm being honest, I like mine better :p
oк сите имаме различни вкусови :D
јип, али меџутим ипак оваа тема нека си биде само за народни песни ... зошто јас сеуште немам видено на македонска свадба, крштевка или слава да пичи Ауткаст или Дрим Театар.

Океј, јас деновиве сум така свадбарски расположен, утре прв другар ми се жени, јас ќе му бидем бајрактар. :zelen

Идеме ...

...и нешто за акапела пеење на афтер парти со кардашите у коматозна состојба

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
За темава ме инспирира parvati, имаше напишано во СДК дека некои пиеле само на српски песни. Спомна дека не се пиело само на такви.
Кратко и јасно со какви песни се запивате?

Што мислите за тој 'правилло' кд се пие мора да се слуша српско ?
Пуно пут сам га чуја од различни људи, едноставно викаф тој ги расположуе, дава ги вољу за пиење, на друу музиуку не се пило
МАНЕМОЈ : ) Ако ми се пие бе ке си пиу и на чилаут, и на рап...
едноставно не га сфаќам тој размислување, кафанска музика, па само у кафану ли се пие ?
А у диско например како може бе да се пие уз електро музику, аренби, што и да е...

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena