А во скоро време изгледа нема да купат, а и нема да ја реновираат Железничката Станица прашав..Ако се купат нови возови рачунајте дека ќе поскапат цените на билетите.
А во скоро време изгледа нема да купат, а и нема да ја реновираат Железничката Станица прашав..Ако се купат нови возови рачунајте дека ќе поскапат цените на билетите.
А во скоро време изгледа нема да купат, а и нема да ја реновираат Железничката Станица прашав..
Кое пусто реновирање.. Тоа вагоните да се фатат и правец Железарница на топење не ги бидува. Решение е некој да ја земе цела под концесија па да се стави крај на се тоа, под услов да го обнови возниот парк (така ли би се рекло?!).Па рекоа дека ќе се реновира. Незнаат ни тие од кај да почнат кутрите. Али мора ремонт во поскоро време на МЖ. На се личи само на Железничка Станица не личи.
последните 2 пати одев Штип -Битола...лелеллеле цел пат стоев во ходникот на +30 температура со огромен куфер и уште 20 како мене
смрди корни абе шо...на тоа парното седев..Епоследниот пат тоа беше ТРАГИ-КОМЕДИЈА..се качив во Штип возот каснеше 20 мин..е сега во Велес треба да се претовараме и на 5 минути пред Велес кажаа возот за Битола шо одел не МУ СЕ ЧЕКАЛО И ЗАМИНАЛ
ААААА незнам шо можев да направам тогаш..ми се идеше да се разрикам..Па ајде со 300 убедувања се наговорив да одам во Скопје па дури и ми викаа ке ми најделе место да спијам кај шо спијат машиновозачите затоа што нивна грешка било
..па не сакаа дури ни картата да ми ја заменат...Едвај со судни маки ми удрија печат за да не морам да купувам утрето нова за до Бт..да не спомнувам дека парите ми беа при крај
:...морав да се јавувам по лугето да се лижам да преспијам кај нив...СРАМОТАДо Вецето нема ни да стигнеш, миризбата ќе те отепа.До сега во возовие не сум бил во вецеата, но по вашите коментари за нив, нема ни да стапнам.![]()
Ако си само на голем зорт..До Вецето нема ни да стигнеш, миризбата ќе те отепа.Ако си само на голем зорт..