ама чекај,лична грешка е нешто друго,а тоа што на нас не ни одговара нема врска со грешка,тоа е нешто друго..Посочи га како пример тој само. Ако све што на нас не ни одговара е грешка, ми смо значи апла грешници. Ни Господ ни Ѓаоло неможе да не исчисти од гревови.![]()
Ни ја, да ти кажу искрено. Овј наш Бобо тврди дека ствари кои се случуев проследено, а на нас не ни одговарав су грешке....ама чекај,лична грешка е нешто друго,а тоа што на нас не ни одговара нема врска со грешка,тоа е нешто друго..
не ја разбирам заедничката работа на двете..
Не му одговарало сигурно исход и на еднога познаника од Панчево, кој загина млад од струјан удар на работу, исто такој направен од човечку грешку...Па така де. Имаш некој настан. Не ти одговара исходот и го нарекуваш грешка. Но ако гледаш малку подалеку од себе, тоа е само настан кој се случил како последична реакција на неколку претходни акции. Simple as a simple man. xD
ама мислам дека 990 фрик,на мене ми го постави тоа прашање така да не сфатив дека ти горе си напишал како одговор наПа така де. Имаш некој настан. Не ти одговара исходот и го нарекуваш грешка. Но ако гледаш малку подалеку од себе, тоа е само настан кој се случил како последична реакција на неколку претходни акции. Simple as a simple man. xD
Ама ти постојано само ме потврдуваш. Ако се случи настан и исходот не ни одговара го нарекуваме грешка, но надвор од нашиот мозок тоа е само настан.Не му одговарало сигурно исход и на еднога познаника од Панчево, кој загина млад од струјан удар на работу, исто такој направен од човечку грешку...
Ја те разбирам потпуно што сакаш да кажеш, него друго ми е муабет. Можев такви грешке да се избегнев. Друго е да погрешиш у пишување, а друго е да дигнеш ајску док некој работи на електричан ормар. Можев такви настани да се одбегнев, прво да се провери па после да се направи тај „акција“ како ти што гу нарекуеш, што може да предизвика настан што на нас не ни одговара. Два пати мери, еднаш сестра иАма ти постојано само ме потврдуваш. Ако се случи настан и исходот не ни одговара го нарекуваме грешка, но надвор од нашиот мозок тоа е само настан.