Партнер со друга боја на кожа?

Blueberry

Староседелец
12 февруари 2012
210
158
1,043
Скопје
Сосема природно и нормално. Само да се привикнете на нивниот мирис на кожата.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Што да не, ко да една врска се гради исклучиво на основа на нечија боја на кожата.
Епа ај ако не, ќе бидам со некој белец со симптоми на ретардирана џукела само затоа што алтернативата ми е црнец??? ( ова хипотетички)
Абе дај :giggle
Ова ограниченово размислување ми е несфатливо, ама добро, секој си знае за себе.

Туку...
На времето имав љубАвник од Перу :)
Значи, они се поколение на Инките.

Дечкото беше интелегентен, со неверојатна смисла за хумор, иновативен, посветен...и бај д веј со прекрасни очи и насмевка:smug
И да ви кажам најискрено, си поминував прекрасно со него без разлика дали ќе пиеме кафе, дали ќе гледаме филм, дали ќе шетаме, ќе се гушкаме или само ќе ќутиме...
Така да, навистина не разбирам кој е проблемот што он не беше бел? :unsure

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
za devojkite prasanjevo: cisto onaka bez nikakvi pogreshni sfakanja....za tie sto se za bilo sto so druga boja na koza osobeno crnite, dali pred se e zelbata da se proba so nekoj takov radi goleminata (znaete na sto mislam) :)
НЕ! Јас не ни имав некоја желба да бидам со црнец ама ете се деси, ми се засвиѓа детето, во иста куќа бевме сместени и тоа е тоа ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: karen

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
мориииииии ледис
а шо да прајме ние белците????
а да ви кажам искрено... некаде читав исповед на некоја камењарка дека котлињата чудно мирисаат
па земете штипка за нос
:pinokio
Не сите ;) И не ми го вреѓај баци :rofl:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: karen

karen

Нов член
17 јуни 2012
24
14
3
cloud number 9
би сакала мислење на оваа тема: колку може да успее во нашата средина врска со човек од друга раса , без разлика дали се работи за црнец, азијат и слично. мислам дека порано било навистина табу но дали сме излезени од тоа размислување или уште сме робови на предрасудите. ве молам за мислење.

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Јас искрено не би била со човек од друга раса. Причина нема.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
би сакала мислење на оваа тема: колку може да успее во нашата средина врска со човек од друга раса , без разлика дали се работи за црнец, азијат и слично. мислам дека порано било навистина табу но дали сме излезени од тоа размислување или уште сме робови на предрасудите. ве молам за мислење.
http://forum.crnobelo.com/threads/Партнер-со-друга-боја-на-кожа.558/