Папарацо фотографии за членовите на ЦрноБело

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Dee Dee -, фатена додека си игра со песокот.....:wavespin
de35464dbb8046758b3eb155daaab44a.jpg

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Популарната Mila Kunis фатена како пегла нечија машка кошула во нејзиниот дом. Штотуку ја добивме оваа фотографија која тоа го потврдува. Во дописот од нашиот извор кој сака да остане анонимен пишува дека Кунис често во својот стан се враќа во машко друштво. Можеби сепак тврдењата дека е сингл се само маркетинг трик?
008_alison_jackson.jpg

lady_blue денес околу 16 часот беше видена во едно од битолските кафулиња како дои новороденче. Иако тврдеше дека нема ништо друго освен желба за одмор кога се повлече, сепак оваа фотографија зборува нешто сосем друго.
012_alison_jackson.jpg

По банирањето од форумот ЦрноБело откриваме како melpomena го троши слободното време.
Нејзините соседи и блиски пријатели тврдат дека нонстоп е во веце читајќи весници со објаснување дека секое приближување до компјутерот ја тера да да се зачлени повторно на форумот од кој беше протерана.
016_alison_jackson.jpg

Trajche во друштво на непознати девојки за кои се вели дека се некои од форумџиките. Додека тој тврди дека ова е само рутински тренинг покрај базен, фотографијата вели нешто друго. Проценете сами.
027_alison_jackson.jpg

Откриен вистинскиот лик на ipopovski. Иако админот постави слика на аватарот за која рече дека е лично негова, нашата екипа го откри неговиот вистински лик. Причините зошто се криеше зад туѓо лице се се уште непознати.
028_alison_jackson.jpg

Aristokrat фатен како извршува домашни работи. Секоја девојка би посакала ваков маж, нели?
036_alison_jackson.jpg

Jackal не успева да ја скрие метата на која пукаше. Папараците го уловија на неговото стрелиште. На приложената фотографија можеме да видиме кого има желба да убие.
034_alison_jackson.jpg

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
На lady_blue и не и беше баш пријатно кога ја фативме како си оди од станот на швалерот
images (8).jpg
Baron89 го начекав со една форумџика,вие проценете која е
images (9).jpg
МериСелест и не беше баш фина со нас кога не виде дека ја сликаме
images (10).jpg
@N|ghtmare_f слободно се сонча топлес на градските плажи на кејот на Вардар во Скопје
images (6).jpg
parvati еве како одмара после работа,тој е единствен што е фин со папараците без разлика дали му досагаме или не
images (7).jpg

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
ХАХАХАХАХАХАХ.Епа луге следен пат и двата средни прста ке ви ги покажам...Па почитувајте приватност.Незгодно ми е уште
pos.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp