Доста време помина од ко последен пат бев на форумов и еве ме сосем случајно пак да се најдам овде. Живееме одделно од моите родители на едни добри 500км. Работиме заедно и заработуваме доста добро но, секојпат кога има шанса и може, ми проверува и чепка телефонот додека спијам а тоа не и е прв пат и знае дека страшно многу го мразам тоа и ме нервира. Цело време за секоја една работа моите и се криви и постојано се замара со нив као демек, зашо питат кои ни се плановите и зашо воопшто сум кажал работа од типот оти планираме да одаме на одмор таму и таму. Пробувам да поминам преку се, и реков дека ако има потреба да разговара со психолог, немам проблем. Немам проблем да простам и доста трпелив сум ама веќе осеќам некој лимит дека шо искрено, не можам повеќе... прашање на време е кога ке дојде до срањето оти она цело време вика, чашата веќе и била полна од моите... преку курец веќе... а и сексот не е каков што беше... еднставно ко ти се ладат чувставата, каков може да биде сексот?
П.С. Немаме деца и не правам никакви глупости нит на FB нит на било шо друго дека шо може да се прават глупости...