Висина: 179
Тежина: страв ми е да се измерам
Коса до раменици по боја вајда кафеава е
Црни очи со тркалезно лице и црвени образи
Сакам да пешачам, да планинарам, возам точак, заглавам на некоја планина итн.
Домаќинскиве работи не ме привлекуваат баш ама знам да ги работам.
Не сакам канцелариски работи но сакам да работам во тим.
Не поднесувам дволични и користољубиви личности, а се на такви налетувам.
Премногу попуштам буквално дозволувам да ме газат, а не знам ни да се лутам не можам.
Немам самодоверба ама па затоа брзо стекнувам во други личности и брзо ја губам нормлано.
Премногу размислувам за непотребни работи и имам чувство дека сум виновна за сите проблеми што ми се случуваат.
Знам да се дружам и сакам да се дружам, да помагам колку можам нели но едно мало недоразбирање да има одма се повлекувам и после веќе ништо не е исто.
Мразам кога ме сожалуваат и баш поради тоа не сакам да прифаќам туѓа помош освен кога е неопходна.
Во кратки црти нема поголема будала од мене.
Од хранава најмногу го сакам оризот и да ме дават во него пак ќе ми е малку. После тоа се тестенините.
Немам некој посебен вкус на облекување само не сакам накитани алишта и фустани, а се друго што ме собира го носам
Штикли не сакам ни на сон да видам!
Лични информации... мислам дека доволно лични работи кажав но еве уште две три.
Родена сум 15 минути до 12 и до сега се што ми се случувало во животот било во последен момент.
Студирам еве веќе 5 години и се надевам до 8та ќе завршам.
Живеам во Скопје, а би сакала било каде само да не е во Македонија.
@existence дали на темава или низ повеќе различни теми истиве информации пак ги даваш така да не е ништо страшно ако направиш сума сумаро на твојот живот на едно место.