Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Хахахахах во 2008 ја добив инспирацијата за овој ник и од тогаш сум вака скоро секаде на интернет бидејќи дотогаш само менував никови, веќе ми беше преку глава од никовите и се мислев со кој ник да бидам сеа...се мислев се мислев и на крај смислив одговара со мојот карактер
Ја слушав песната од Тамара Тодевска Немирна некој ден пред да се регистрирам на форумов и кога пишував ник прво нешто што се сетив беше Немирна , а и ми одговара на карактерот па се стаив така. Пред некој ден баш си мислев дека сум можела нешто поубаво да измислам, нешто на англиски али што е тука е
Малце Офф-Топик ама да напоменам..
Наскоро ќе има и можност за промена на ник, но тоа ќе може за 6 или 12 месеци. Се разгледува и таа опција да си знаете.
A saracen knight if I may. Одамна, од времето коа средниот век како епоха ми беше специјалност. И типот кој колку толку бил фер батка за тогашното сфаќање на светот.