Од каде сте?

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Јас сум од центарот на дивиот запад, местото каде можеш да бидеш жртва на угризот од некое напуштено куче да не речам љангар, а и од нешто друго:) . Местото каде тракторите ги претицуваат BMW-њата, местото каде семафорите се само еден моден детал. Возењето автомобил тука е екстремен спорт, како и шетањето во доцните часови. Да не ја претерам , не се плашете, малку се зафркавам (во секој шала пола и више вистина) .Да не заборавам ако сакате да бидете зелени изволте дојдете притоа не мислам на ништо илегално;) и дааа, јас сум од ТЕТОВО:):)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Јас сум од центарот на дивиот запад, местото каде можеш да бидеш жртва на угризот од некое напуштено куче да не речам љангар, а и од нешто друго:) . Местото каде тракторите ги претицуваат BMW-њата, местото каде семафорите се само еден моден детал. Возењето автомобил тука е екстремен спорт, како и шетањето во доцните часови. Да не ја претерам , не се плашете, малку се зафркавам (во секој шала пола и више вистина) .Да не заборавам ако сакате да бидете зелени изволте дојдете притоа не мислам на ништо илегално;) и дааа, јас сум од ТЕТОВО:):)
Ама се исфали, сега уште “повеќе“ ми се доаѓа натаму. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Ама се исфали, сега уште “повеќе“ ми се доаѓа натаму. :rofl

хахахахахах не е така црно, обожавам да идем во ексремности па некогаш и се изразувам така :( Тетово е топ, нема место за паника и страф... само некако се створила некој слика дека е опасничко градче а нема везе. А за кучињата сум мртва озбилна... ако даваа на вести некој излегол со ловачка по улиците на Тетово, да знаете сум јас:) (нека ми извинат заштитниците на животните, ама овие се се освен мили незаштитетни животни)

• Ми се допаѓа
Реакции: Dr.Gonzo