Норвешка

Sofija...

Истакнат Член
23 ноември 2012
256
358
363
29
По сите форуми онака надворешно гледано па и нашиов воедно користи материјал и податоци и се остало од секаде од нетов

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
По сите форуми онака надворешно гледано па и нашиов воедно користи материјал и податоци и се остало од секаде од нетов

(facepalm)
Никој не измислува топла вода нели? - Нормално дека ќе се информираш од некаде, но изнеси твој став, ова се однесува за авторот.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Океј, ваљда целта е сами ние да си изнесеме некој став, убава, сакаме да ја посетиме, нејќиме, сме биле, не сме биле, бла бла....
Кратко, јасно и искрено скандинавскиве земји од никогаш не сум ги обожавала, зошто јас сум личност на која и прија топла клима, сонце.....
ма јас сум само за во Бразилллллллл :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Trajche

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
поубаво копи - пејст од Википедија одколку да има една реченица во воведот како во другите теми ...
Не се согласувам. Ако сакам да го прочитам тој текст, ќе отворам Вики.
И шо дека е копи-пејст ти да не случајно ја знаеш цела историја,клима,географија на норвешка?
Не ја знам. Каква врска има тоа со мубетот?
Ако сакаш да додадеш вредност, користи повеќе извори, понуди повеќе информации.Тогаш веќе имаме нешто.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Foxboro

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Не се согласувам. Ако сакам да го прочитам тој текст, ќе отворам Вики.

Не ја знам. Каква врска има тоа со мубетот?
Ако сакаш да додадеш вредност, користи повеќе извори, понуди повеќе информации.Тогаш веќе имаме нешто.
И јас така велам ако ме интересира нешто ке си отворам Вики ама ај погледниги другите теми секаде во воведот имаат по една реченица или требаше и девојчето да напише само насловот и ние после тоа да ја уништиме темата со глупи постови па и ти како админ што не ја потредсредиш темата уфрли нешто твое мислам на твое познавања за темата или ке ја правиме како оние во општи муабети шо се ...

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
И јас така велам ако ме интересира нешто ке си отворам Вики ама ај погледниги другите теми секаде во воведот имаат по една реченица или требаше и девојчето да напише само насловот и ние после тоа да ја уништиме темата со глупи постови па и ти како админ што не ја потредсредиш темата уфрли нешто твое мислам на твое познавања за темата или ке ја правиме како оние во општи муабети шо се ...
Па ако нечинат другите, ајде и оваа да нечини?
П.С. Уште во колку теми треба да ти објаснам дека постојат модератори за средување теми?
Во овој форум модератор е Реми

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Па ако нечинат другите, ајде и оваа да нечини?
чекај сега не ми глуми лудило знаеш убаво на што мислам не дека другите нечинат него некои што си играт администрации као бау јас нешто сум на форумот дозволуваат така да нечинат темите ...

шефе еве благодарание на тебе и мене нечини ни оваа тема ама ај кажи ми или објасними зш се дозволи ова ?