По сите форуми онака надворешно гледано па и нашиов воедно користи материјал и податоци и се остало од секаде од нетов
Не се согласувам. Ако сакам да го прочитам тој текст, ќе отворам Вики.поубаво копи - пејст од Википедија одколку да има една реченица во воведот како во другите теми ...
Не ја знам. Каква врска има тоа со мубетот?И шо дека е копи-пејст ти да не случајно ја знаеш цела историја,клима,географија на норвешка?
И јас така велам ако ме интересира нешто ке си отворам Вики ама ај погледниги другите теми секаде во воведот имаат по една реченица или требаше и девојчето да напише само насловот и ние после тоа да ја уништиме темата со глупи постови па и ти како админ што не ја потредсредиш темата уфрли нешто твое мислам на твое познавања за темата или ке ја правиме како оние во општи муабети шо се ...Не се согласувам. Ако сакам да го прочитам тој текст, ќе отворам Вики.
Не ја знам. Каква врска има тоа со мубетот?
Ако сакаш да додадеш вредност, користи повеќе извори, понуди повеќе информации.Тогаш веќе имаме нешто.
Па ако нечинат другите, ајде и оваа да нечини?И јас така велам ако ме интересира нешто ке си отворам Вики ама ај погледниги другите теми секаде во воведот имаат по една реченица или требаше и девојчето да напише само насловот и ние после тоа да ја уништиме темата со глупи постови па и ти како админ што не ја потредсредиш темата уфрли нешто твое мислам на твое познавања за темата или ке ја правиме како оние во општи муабети шо се ...
чекај сега не ми глуми лудило знаеш убаво на што мислам не дека другите нечинат него некои што си играт администрации као бау јас нешто сум на форумот дозволуваат така да нечинат темите ...Па ако нечинат другите, ајде и оваа да нечини?