Несакани ефекти

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
872
1,103
393
26
Струмица
филмот ме заинтересира, така да ќе го гледам :) а во нашиот закон девојката нема да биде обвинета, бидејќи била несвесна и тоа е лекарска грешка и ќе одговара лекарот што ги препишал тие лекарства ( ако одговара :D )
 

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,227
3,542
1,143
филмот ме заинтересира, така да ќе го гледам :) а во нашиот закон девојката нема да биде обвинета, бидејќи била несвесна и тоа е лекарска грешка и ќе одговара лекарот што ги препишал тие лекарства ( ако одговара :D )

И,јас ќе го гледам и ќе разговараме ;)

А,докторот ќе одговара ако има научено хаха
малку оф-топик :rolleyes:
 

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,227
3,542
1,143
Го гледав филмот...
Не толку интересен како што очекував...
но нема врска...
Значи таа откако нејзиниот маж заминал затвор таа
била во депресија... Потоа заминала кај докторка со
која што била во љубовна врска... Можеби таа
придонесла за убиството на нејзиниот маж.