Непреведени делови на форумов

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,269
9,111
1,683
Не дека нешто ќе се смени, ама јас да си кажам. Пошо имаме светец на форумов.... А јас не го сакам англискиот јазик. 

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,758
2,401
1,133
www.crnobelo.com
Хјустон имаме проблеми.
На мобилната верзија на форумов, има непреведен дел : Login.
Сега незнам дали се појавува и на нормалната страница на ЦБФ, пошо на дектоп компјутерот сум најавен од пред година и пол и не се одјавувам.
Има нова мобилна верзија, во која овој проблем веќе не постои.

Не дека нешто ќе се смени, ама јас да си кажам. Пошо имаме светец на форумов.... А јас не го сакам англискиот јазик.
Си го фатил ова во момент кога се правеше надоградба и промена на изгледот.
 

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,758
2,401
1,133
www.crnobelo.com
П.С. Секаде каде што имам кликнато „Ми се допаѓа“ на мислење во темава, значи дека е поправено.