Неискажани чувства

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,400
4,421
1,153
Сепак е тоа искажано чувство, барем според мене. Искажано не мора да е нешто што мора некој друг да го види, ами извадено од себе што се вели. Инструментот може да е пенкало и хартија, музички инструмент, молив, четка, фотоапарат итн итн. Јас барем на тоа мислев кога пишував за искажани чувства.
Е да, тоа да - извадено од себе.
 
  • Like
Реакции: existence

gabi96

Полноправен Член
4 септември 2015
36
28
18
24
веќе некое време чувствувам некаква тешкотија во градите,никому немам кажано за ова бидејќи нема да можам да го објаснам истото...
едноставно кога ќе помислам на една личност и неговото минато и тоа што не сме се сретнале порано
многу ме повредува.Збеснувам и се лутам но незнам ни сама кому.кога е тој до мене се е ок доколку не ме нервира намерно но кога ќе останам сама
цело време го чувствувам истото чувство.Заборавам важни обврски а понекогаш поради ова чувство доаѓаме до големи расправии..
се прашувам што се случува со мене но неможам да најдам одговор...има ли некој слична ситуација како мојата и како се справува во тие моменти...
ве поздравувам :)