Па погрешно мислиш братучед , имам доволно капацитет ,а поготово тука ,прво преиспитај си го прашањето и начинот на кој што го постави ,а јас нај учтиво ти објаснив ,а твое е како ќе си сватиш ,ако си имаш твој сваќања не значи дека се легитимни и точни ..
Мускулите и тупаниците не мора да ги сваќаш како насилство , како прво православието не поддржува насилство ,а ќе ти кажам дека тупаниците и мускулите се гордост со која сите се гордееме што сме Православни ,како второ доколку некој сака да му наштети ,а не реков дека си тоа ти, добива соодветен одговор , од каде ти е тоа дерење не разбрав ,а па и кој страв ? од што ?
..
Некој што не го познаваш не можеш да го коментираш дали нешто му фали
јас знам колку вредам и што сум постигнал во животот така да јас би дебатирал и тука ,а и каде сакаш, дали ти дали некој друг !
A што ти сметаат мускулите тебе и од кај извлече заклучок дека некој насилно постапува или незнам што? Па и извичникот те асоцира на дерење
, па требало и него да не го ставам како и мускулите ??
Ако сакаш да наметнуваш некој надри лекарства тоа не се труди ,ова е форум не е Љубиша Трговчевич оној " У кучи ти лежи среча ", а ако те асоцира и извичник на насилство не го користи .