На колку години ја изгубивте невиноста?

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
Финтава,
За машко не може да се нарече губење на невиност :eek поточно за машко поже да се нарече , прв сексуален однос , бидејќи како може машко да се скине ?!
Во ред , ако така може да се нарече јас прв пат имав однос на 14 ипол така нешто беше (луди години) имаше една теткица , така полничка , тро грдичка и малце мрдната :unsure .. јас тазе влезен во пубертет уште помрднат ,појдов кај неа , те така си имаја мојве одење идење бла бла бла , и му велам во лице ни страм ни перде ! а таја не чека маслинка , првин промрморе .. мал си , вака , така .. и на крајот бидна али што да кажам женава е МАШИНА .. од тогаш еве до сеа 10 тина години .. ona me zove ! :kafe:pusi:mstickle:wavespin(hug) и на крај (smoke):rofl (смајливе зборуваат за работава ! :p)

(facepalm)(facepalm)теткицаааааа,ма може да ја казнат за злоупотреба на малолетник аииии ццц....се запрепастив(facepalm)

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
(facepalm)(facepalm)теткицаааааа,ма може да ја казнат за злоупотреба на малолетник аииии ццц....се запрепастив(facepalm)
Хахаха , ај да беше Чичко и да имаше сексуален однос со малолетно девојче да го наречеш педофил ! да го казнат и нз што таму ... али на малолетно дете - тинејџер , јака желба му е да ја помини комшивката ! т.е по мое ЖЕНА ПЕДОФИЛ НЕ ПОСТОИ ! нема логика :S

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
ма немора педофил само те злоупотребил,а на 14 години со која мала и би имал прв сексуален чин хахахха,ме зачуди или лажеш или вакви работи стварно се случуваат-не ја нареков јас педофил,и ги осудувам и чичковците и тетките кој вака има ја уништуваат младоста и детството на децата,удоволувајќи им на нивната љубопитност и желба

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
ма немора педофил само те злоупотребил,а на 14 години со која мала и би имал прв сексуален чин хахахха,ме зачуди или лажеш или вакви работи стварно се случуваат-не ја нареков јас педофил,и ги осудувам и чичковците и тетките кој вака има ја уништуваат младоста и детството на децата,удоволувајќи им на нивната љубопитност и желба
Хахахах , не побара таја , побарав јас ! иначе не е динствена .. во секое населено место мора да има Љубовџифки(што ги велат стариве)... иначе еве имало во градов некој девојчина од 13-14 години , што се е.... за пари и за сл поклончина , но искрено тоа е згрозувачко и не го оправдувам ЌОТЕК ЗА РОДИТЕЛИТЕ ! што не успеале да си ги приберат девојчињата !!
Иначе да се повратам малце наназат .. Гордост за таткото е ко ке слушни дека синму од мали години е т.н женкар !
Но за жал ете немам татко , па кога му кажав на вујкоми после неколку години , 2 дена од кафана не можевме да излезиме ! :p

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
аххахахах маж си станал (bravo)а се згрозувам од примерите такви,еден ќотек јас да сум на мајка место

• Ми се допаѓа
Реакции: Bibi@

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Финтава,
За машко не може да се нарече губење на невиност :eek поточно за машко поже да се нарече , прв сексуален однос , бидејќи како може машко да се скине ?!
Во ред , ако така може да се нарече јас прв пат имав однос на 14 ипол така нешто беше (луди години) имаше една теткица , така полничка , тро грдичка и малце мрдната :unsure .. јас тазе влезен во пубертет уште помрднат ,појдов кај неа , те така си имаја мојве одење идење бла бла бла , и му велам во лице ни страм ни перде ! а таја не чека маслинка , првин промрморе .. мал си , вака , така .. и на крајот бидна али што да кажам женава е МАШИНА .. од тогаш еве до сеа 10 тина години .. ona me zove ! :kafe:pusi:mstickle:wavespin(hug) и на крај (smoke):rofl (смајливе зборуваат за работава ! :p)
Тогаш таа е педофилка.

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
аххахахах маж си станал (bravo)а се згрозувам од примерите такви,еден ќотек јас да сум на мајка место
Ами знаеш , со секоја измината година .. се каеш за некој постапки ( згрозувачки постапки ) едноставно сега ми е и дури грозно кога ке помислам на тоа дека прв патимав со теткица ... Кога би го дознала женсками тоа , не знам што ке биде :p начисто контињер ке ми закачи !
Да збориме озбилно , кога повторно би ја имал таа возраст 80% од работите што сум ги правел тогаш , нема повторно да ги направам а за тие 20% баш би размислил .. бидејќи и тие не се баш сијајни .. тинејџерска работа :S што велат стари .. што на ум то на друм !

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Тогаш таа е педофилка.
Па не би можел да речам педофилка , бидејќи сега искрено ја жалам.
Кратко образложение за неа.
Жената беше среќно омажена 2 дечиња , скоро на завидно ниво беа ! но ете му се случиа некој неубави работи , мажотје стана пијаница , силеџија , почна да ја тепа и сл , потоа и таа фати други патишта избега од дома со еден човек - и тој човек оженет со деца , потоа и со него се скараа , тој си се врати дома кај жената и децата.
Таа остана така , што и преостануваше од животот ништо !
Дури во некој случаи јас се чуствувам како човек кој искористил жена во тешка ситуација :S

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Па не би можел да речам педофилка , бидејќи сега искрено ја жалам.
Кратко образложение за неа.
Жената беше среќно омажена 2 дечиња , скоро на завидно ниво беа ! но ете му се случиа некој неубави работи , мажотје стана пијаница , силеџија , почна да ја тепа и сл , потоа и таа фати други патишта избега од дома со еден човек - и тој човек оженет со деца , потоа и со него се скараа , тој си се врати дома кај жената и децата.
Таа остана така , што и преостануваше од животот ништо !
Дури во некој случаи јас се чуствувам како човек кој искористил жена во тешка ситуација :S
Жалосно да,
но тоа не го менува фактот дека возрасна жена наоѓа утеха во дете од 14 години.
За законот тоа е педофил.

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
како дете кое искористило некаква ситуација,јас мислам дека ти си пораснал мнооогу одамна кога децата си играа на улица ти некои други рабпти си правел:sleep