Најубави замоци во светот

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
Croft Castle, Herefordshire England (inlove)(inlove)(inlove)

....и понатака ќе ставам слики :sreken wish I was there...
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Tantara

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,017
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Neuschwanstein Castle, Germany

1 Neuschwanstein Castle, Germany.jpg

Corvin Castle, Hunedoara, Romania

2 Corvin Castle, Hunedoara, Romania.jpg

Mont-Saint Michel, France

3 Mont-Saint Michel, France.jpg

Swallow’s Nest In Yalta, Crimea

4 Swallow’s Nest In Yalta, Crimea.jpg

Hohenzollern Castle, Germany

5 Hohenzollern Castle, Germany.jpg

Colomares Castle, Spain

6 Colomares Castle, Spain.jpg

Lichtenstein Castle, Germany

7 Lichtenstein Castle, Germany.jpg

Stalker Castle, Scotland

8 Stalker Castle, Scotland.jpg

The Ruins On Castle Island, Lough Key, Boyle, County Roscommon, Ireland

9 The Ruins On Castle Island, Lough Key, Boyle, County Roscommon, Ireland.jpg

Bran Castle, Transylvania

10 Bran Castle, Transylvania.jpg
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ете, кога ќе си бараш низ форумов, ќе си најдеш убава тема. Многу сакам замоци, ама она баш многу. Не е битно каков е и на кого е, би ги посетил буквално сите замоци од Франција па до Русија. Посебно ми се допаѓаат оние во Германија, Австрија, што се зафрлени по тоа планините, ех убавини.

Бидејќи и @Electra сака замоци, кога ќе се пушти ќе ни пише еден кралски пост. :zelen