Најглупите вицови што ги знаете

Malinna

Староседелец
20 јануари 2014
48
41
1,018
23
Си биле два балони,едниот се дупнал,другиот си го продолжил патот!
 

Malinna

Староседелец
20 јануари 2014
48
41
1,018
23
Си бил еден поп детето му го украло крсто
Детето трчало,попот незнаел.
учел учел научил
следниот ден пак му го украло
детето трчало и попот трчал,детето се качило на прозорец попот незнаел.учел учел научил.следниот ден детето пак му го украло крстот,детето трчало и попот трчал,дететосе качило на прозорец и попот се качил,детето слегло,попот незнаел.Учел,учел научилследниот ден детето пак му го украло крстот,детето трчало и попот трчал,дететосе качило на прозорец и попот се качил,детето слегло и попот слегол,детето влегло у вода попот незнаел.Учел,учел научил.Следниот ден детето пак му го украл крстот,детето трчало и попот трчал,детето се качило на прозор,слегло и попот слегол детето влегло у вода и попот влегол,детето изчегло и попот излегол и на крај попот го фатил детето:
-Ти бре зошто ми го крадеш крстот-прашал налутен попот
-Ќе ти кажам ама на никој да не кажуеш-рекло детето
Детето кажало а попот не кажал!
 

Malinna

Староседелец
20 јануари 2014
48
41
1,018
23
Си бил еден поп детето му го украло крсто
Детето трчало,попот незнаел.
учел учел научил
следниот ден пак му го украло
детето трчало и попот трчал,детето се качило на прозорец попот незнаел.учел учел научил.следниот ден детето пак му го украло крстот,детето трчало и попот трчал,дететосе качило на прозорец и попот се качил,детето слегло,попот незнаел.Учел,учел научилследниот ден детето пак му го украло крстот,детето трчало и попот трчал,дететосе качило на прозорец и попот се качил,детето слегло и попот слегол,детето влегло у вода попот незнаел.Учел,учел научил.Следниот ден детето пак му го украл крстот,детето трчало и попот трчал,детето се качило на прозор,слегло и попот слегол детето влегло у вода и попот влегол,детето изчегло и попот излегол и на крај попот го фатил детето:
-Ти бре зошто ми го крадеш крстот-прашал налутен попот
-Ќе ти кажам ама на никој да не кажуеш-рекло детето
Детето кажало а попот не кажал!
Се извинувам ако има грешки,зашто брзав!
 

incule

Староседелец
5 јануари 2015
739
127
1,053
26
Си биле две плавуши чекале автобус едната ја прашува другата со кој број ке одиш со 2 а ти?? и ја со 2,дошла 22 и си рекле можеме заедно да одиме и се качиле незнам дали добро објаснив
 
  • Like
Реакции: BioTrpe