Му пречи сѐ!

skrsena29

Нов член
9 јуни 2016
1
1
1
36
Mlaada Razvedena majka 4 godini osudena na propast ili na nesreken zivot , edinstvena svetla strana sinot vo koj gledam mir i spas , pomina razvodot pominaa 4 godini pomina bolkata i kako da ne bev dovolno povredena unistena do dno zapoznav eden decko ergen bez obavezi so 36 g. se zatalkav so nego bez da razmislam deka ke se vljubam go pustiv vo srce vo dom vo zivotot na sin mi i 1 godina veke zaedno ,no problemi pocnaa sve da mu smeta ljubomora nevidena za sekoja sitnica za sekoe malo nesto pravo izbuvnuva ogan :( Od druga strana blizok so moite so sin mi pravi sve i poveke od toa sto treba , pred nekolku dena pukna za mala sitnica toj ne veruva na razvedenite zeni tie za nego se sve i svasta , trpi trpii ne se trpi veke za sekoja banalna rabota nego toa mu e kako da sum spiela so 500 mazi ne mi zvonam ne mi zvoni poludev :ladno:ladno:ladno:ladno:ladno:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad

• Ми се допаѓа
Реакции: Аркантос

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Клањај намаз и моли се на Алах (кој му даде мудрост на Мухамеда). Ако не упали тогаш види со Кришна или тој богот на Сиките...

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Клањај намаз и моли се на Алах (кој му даде мудрост на Мухамеда). Ако не упали тогаш види со Кришна или тој богот на Сиките...

Ако не можеш со совет да помогнеш.. Барем не одмагај!!!

Mlaada Razvedena majka 4 godini osudena na propast ili na nesreken zivot , edinstvena svetla strana sinot vo koj gledam mir i spas , pomina razvodot pominaa 4 godini pomina bolkata i kako da ne bev dovolno povredena unistena do dno zapoznav eden decko ergen bez obavezi so 36 g. se zatalkav so nego bez da razmislam deka ke se vljubam go pustiv vo srce vo dom vo zivotot na sin mi i 1 godina veke zaedno ,no problemi pocnaa sve da mu smeta ljubomora nevidena za sekoja sitnica za sekoe malo nesto pravo izbuvnuva ogan :( Od druga strana blizok so moite so sin mi pravi sve i poveke od toa sto treba , pred nekolku dena pukna za mala sitnica toj ne veruva na razvedenite zeni tie za nego se sve i svasta , trpi trpii ne se trpi veke za sekoja banalna rabota nego toa mu e kako da sum spiela so 500 mazi ne mi zvonam ne mi zvoni poludev :ladno:ladno:ladno:ladno:ladno:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad

Прво. Ти не смееш да се осудуваш пред дечкото заради тоа што си разведена.. Се случило, поминало... Не се враќа назад и знам дека ти тоа го разбираш ама нему му смета, никогаш не бил во таква ситуација и го боли што си имала живот со друг пред него што си родила дете на друг..
Сеа види сигурна си дека искрено го сака детето и фамилијата и.. Кренал некогаш рака на тебе??

• Ми се допаѓа
Реакции: Falanga

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Дај му двојка под итно, клоцата во задникот негов идиотски..бркај го одма...имаш дете, што ку*ац ти е маж фома да носиш. оди шетај, уживај ама немора дома да ги влечкаш(па и гаки да му переш)..иш таму..мажи има еден тон;)

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Стварно не можам да си ставам сценарио во глава како тоа вие жените секогаш завршувате со погрешни ликови.
Па добро, секакви будали постојат ама нели имате очи? Нели знаете да процените кој каков е па влегувате во пропаднати бракови?
Знам дека и жените некогаш се pain in the ass ама правото на избор секогаш и секому е овозможено. Секој добива шанса, само треба да си ги држи очите отворени.

бркај го одма...имаш дете, што ку*ац ти е маж фома да носиш.
Hold on a bit there darling. Кој не видел не може да знае каков е животот на сама жена со дете во овој клет свет, башка работа што е мета на разни други глупости
Среќа госпоѓата млада па има можност да најде нов партнер додека е време. Но мора да се бира паметно и да се следи врската будно.

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Стварно не можам да си ставам сценарио во глава како тоа вие жените секогаш завршувате со погрешни ликови.
Па добро, секакви будали постојат ама нели имате очи? Нели знаете да процените кој каков е па влегувате во пропаднати бракови?
Знам дека и жените некогаш се pain in the ass ама правото на избор секогаш и секому е овозможено. Секој добива шанса, само треба да си ги држи очите отворени.

Hold on a bit there darling. Кој не видел не може да знае каков е животот на сама жена со дете во овој клет свет, башка работа што е мета на разни други глупости
Среќа госпоѓата млада па има можност да најде нов партнер додека е време. Но мора да се бира паметно и да се следи врската будно.
Па затоа душо моја не треба дома да се носат..како ќе расте тоа дете, гледајќи разни мажи како доаѓаат и си заминуваат и оставаат болни и неубави спомени!?

• Ми се допаѓа
Реакции: Аркантос and corki

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Па затоа душо моја не треба дома да се носат..како ќе расте тоа дете, гледајќи разни мажи како доаѓаат и си заминуваат и оставаат болни и неубави спомени!?
Зашто да не се носат, особено ако тој добро се поставил?
Само чудно ми е малку, таа со такво лошо искуство позади (да не ме сфати погрешно, здраво и живо нека е детето), сепак можела да предвиди што и како ќе се случело со дотичниов. Ама некако... убаво е кога животот е сочинет само од комплименти на почетокот.

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Не можеш да знаеш под таа кловновски убаво нашминкана маска што се крие.. Има луѓе што сакаат да ти влезат под кожа за после да се изживуваат со тебе..
Во примеров погоре наведен, нема лошо што пуштила друг човек во животот, особено ако е млада. И сега она се му се угодува го променила животот за него, оставила се и сешто зошто?! Да нема расправии..
Ам у .!. .. Ти не си кукла и ти кажав и во ПП мада ќе ти пишам овде нешто плус никогаш немој да се чувствуваш виновна за тоа што имаш дете а он пред тебе немал ништо..
И да знаеш нема човек на планетава земја што НЕ може без некого.. Секој може без секого само што тука игра улога опсесијата..

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija and skrsena29

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Па добро, она не носи повеќе мажи дома, ваљда. Па и плус ако им е сериозна врската со новиов па секако треба да се вклучи и детето а и родителите и роднините во процесот на одлучувањето. Нели се сите сложни и одлучни ете ти рецепт за следна катастрофа.
Она не би требало да го продолжи животот сама. Млада е и со следниот партнер не би било лошо уште едно детенце да се направи за да се зајакне врската. Нормално ако сите коцки се поклопат оти не бива со сила убаина.

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Ти си го пуштила да ти влезе во срце,(можеби ти е стара љубов)а сигурно и тој те има тебе на исто место,што така би требало и да биде,без да бидеш свесна дека љубовта е опасна,доколку не си внимателна,и на крај се резултира со негативен исход.Најтешко е кога бараш спас од старата,а наоѓаш зло во новата врска.
Доколку дошло до тоа љубоморно сценарио,со голема недоверба во него,рачунај дека во таа врска ќе немаш мир никогаш.Секогаш ќе му пречи минатото,и во секоја мала препирка со него,ќе те перка по нос.
Најголем проблем ти е тоа што си се заљубила,иначе,главно решение ти е разврска.Си мислела дека за убаво ќе биде ,ама те снашло мрачно сценарио.
Можно е со едно ваше заедничко бебенце да се сменат работите и да функционира нормално,ваљда не е до толку идиот.