Лејдиинпинк и јаас освен што ми е мрсна косата како јаготка на шлагот имам и првут и мене истото ми се случува моменталоно користам head & shoulders од цитрон против мрсна коса но нема разултати за мрсењево освен тоа што повеќе немам првут
Мене од head & shoulders ми се прави уште толку првут. Исто и до wash and go. Моментално користам Нивеа Дајмонд глос, со него ја мијам на два дена, ама не ми прави првут барем.Лејдиинпинк и јаас освен што ми е мрсна косата како јаготка на шлагот имам и првут и мене истото ми се случува моменталоно користам head & shoulders од цитрон против мрсна коса но нема разултати за мрсењево освен тоа што повеќе немам првут
Јас имам многу мрсна коса, секој втор ден ми се мрси, ја мијам 3- 4 пати во неделата, користам Рецепт за мрсна коса, на почетокот беше добар, но сега пак почна многу да ми се мрси косата.
Имам пробано и со бебешкa пудра но само се сплескува косата , никаков ефект не видов, ни киселина не ми помогна.....
Не можам да издржам да не ја мијам подолго од 3 дена...... ќе се намалело мрсењето ако не ја мијаш толку често, како да не.
Некакво решение ?
Вие како се справувате со мрсната коса ?
Овој ли?Јас имав проблеми со првутот и ми препорачаа да ја мијам косата со Бекутан шампон за деца. Тој ми помогна да се спасам од првутот, ама косата почна многу брзо да ми се мрси. Спасот го најдов во шампон од бреза. Го најдов во Тинекс за евтини пари. Не знам колку може да се види од сликата како изгледа
![]()
Мене ми помогна. Пробај и ти ништо не губиш![]()
Да. Овој е шампонот.