Моја тајна!

Статус
Затворена за нови мислења.

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Дали имате некоја тајна која ја криете од другите и никогаш не сакате тие да дознаат за неа?
Дали имате тајна од кој се срамите?
Дали имате тајна за која се каете?

Јас имам никој не ја знае...не се срамам али понекогаш се каам.. :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: - Dee Dee -

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Имам неколку такви тајни... сепак нели ако се каже на некој не е веќе тајна, барем јас така мислам :) не се страмам од тоа што некогаш сум го направила, а понекогаш се каам :eek

• Ми се допаѓа
Реакции: - Dee Dee - and Scars31

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Тајната не е тајна ако ја знаат двајца.
Некои работи треба да останат само наши... Не мора да се срамиме од тоа или пак да се каеме, едноставно нешто заслужува да биде само наше и само ние да го знаеме.
И тоа е убаво, според мене. Не треба за се да бидеме отворени како книга пред секого.
И да, имам тајни.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Го истепав Томче во трето одделение.
Му реков ако ме каже, дека исто пак ќе го снајде...

Не кажа.
Еве сега знаете и вие :wavespin

Кој жив човек нема тајни?
Ама токму нивната убавина или тежина, сеедно е баш исцртано во самото име..ТАЈНА...шшшштттт :)

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
Дали имате некоја тајна која ја криете од другите и никогаш не сакате тие да дознаат за неа?

Нешто што никој не знае? Сигурно, можеби не ми текнува - но постои. А за никогаш да не ја дознаат? Се сомневам. Со тек на време некој ќе ја дознае.

Можеби некогаш сум се срамел, сега е само уште една лекција која морав да ја научам на потежок или поглупав начин. Зависи од ситуацијата.

Исто како и претходното прашање, бидејќи навистина не гледам поента во тоа цел живот да се каам (или срамам) за нешто што сум го направил пред одредено време, па дури и да било вчера. Баш поради тоа што сум го направил, значи било и поминало и до мене е да внимавам да не се повтори.

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Кој човек нема? Сите имаме ;) Немам тајни од кои се срамам , зошто се што сум направила до сега стојам уште зад тоа без разлика дали сега ми делува неправилно или чудно , а за каење уште помалку - нема фајде од плачење врз истурено млеко :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Scars31

AnDrEj

Полноправен Член
25 април 2012
8
24
13
29
Strumica
сите имаме тајни па така и јас :D но ако ја напишам овде нема повекје да биде тајна.. и затоа :x :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Јована and Scars31

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Имам тајни што си ги чувам во себе и нема на никого да ги кажам..
Ни се каам ни се срамам ради нив.

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31 and AnDrEj

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com

Јас имам никој не ја знае...не се срамам али понекогаш се каам.. :rolleyes:

Да.Имам такви тајни кои никој не ги знае нити пак некогаш ќе ги дознаат.Тие планирам да ги носам во гроб :)
Секој човек бар еднаш во животот се засрамил, направил нешто безмислено срамно и тоа не е причина да се крие.
Не.

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31
Статус
Затворена за нови мислења.