@Ita мојата во наследство спаѓа не дека јас сум ја купила. Колата има 23 години како ништо, ама коска е пу пу машала. Кај и да е ќе си ја земам во СК нека си купи татко ми друга, т.е. рече мотор дека сакал, се занесува само
Одлични се маздите и да си ја земеш нема да згрешиш. На татко ти предложи му чопер да си земе нема да згреши, дефинитивно најдобри мотори (барем за мене)
Одлични се маздите и да си ја земеш нема да згрешиш. На татко ти предложи му чопер да си земе нема да згреши, дефинитивно најдобри мотори (барем за мене)
Дали е џип, не можам да видам убаво?
Ја значи од многу малечка забавиште отприлика имав една желба, џип да имам. Причината ми беше многу глупа ама желбата ми остана и до ден денес.
Инаку мојата љубов
Еднаш цела вечер немав спиено гледајќи клипчиња од тест возења на колава.
Дали е џип, не можам да видам убаво?
Ја значи од многу малечка забавиште отприлика имав една желба, џип да имам. Причината ми беше многу глупа ама желбата ми остана и до ден денес.
Инаку мојата љубов
Еднаш цела вечер немав спиено гледајќи клипчиња од тест возења на колава.
Џип е да и оваа ептен јака, а на мојата најјако ми е што во летно време се отвора кровот и ептен за филмање е хахаха ајде ќе се возиме кога ќе ја земам во СК .
Џип е да и оваа ептен јака, а на мојата најјако ми е што во летно време се отвора кровот и ептен за филмање е хахаха ајде ќе се возиме кога ќе ја земам во СК .