Неее какво бришење,не ми смета а плус темата е на систерот ти и нејзе нема да и смета...таман го долови она што сакаше ај лавјухахахах смени го името на темата или да ги бришам ??? Ама сакав да ви покажам дека сум луда по менување аватари
него систеров кога ќе види ме интересира нејизна реакција него да бее го заборавив моменталниот аватар мислам дека сеа сум комплетна а и чест посетител на темава ќе си бидам Ај Лав ју Мели и КитиНеее какво бришење,не ми смета а плус темата е на систерот ти и нејзе нема да и смета...таман го долови она што сакаше ај лавју
ТИ ЛИ СИ ОВАОвде ќе бидам чест гостин,на секои 2-3 дена менувам аватар
Отвори ја прикачената датотека 5599
него систеров кога ќе види ме интересира нејизна реакција него да бее го заборавив моменталниот аватар Отвори ја прикачената датотека 5662 мислам дека сеа сум комплетна а и чест посетител на темава ќе си бидам Ај Лав ју Мели и Кити
тоа што сакам го паметам сестриче...и шо к.. ми се смееш па ај најди ваква сестра ко мене ако моеш.....со милион аватари...............шо к..толку си наредила
ооо ....така те сакам, нема веза дали е моментален или ментален...аватарот...тукууу арно ја отворив темата систерче инаку....тешко тебе...кај ќе ги запамтеше сите...