Млади бунтовници

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
Аууу Томас колку е разубавен (inlove)
tomas.jpg

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
Сега ми текна на серијава па си реков да ве потсетам на времето кога играше :giggle
Јас бев мала кога играше и не се сеќавам многу, но гледав кога можев, песните ги имам на ЦД и имав маичка со некој лик, омилен ами беше Миа.

%7B3170C841-30F4-4184-BD0A-B4C7C4C14802%7D.jpg

Ја гледавте ли оваа серија?
Кој најмногу ви се допаѓаше?
Би ја гледале ли повторно серијава?

Не пишав синопсис бидејќи веќе не се емитува као некој го интересира нека провери на wikipedia.
ех ме врати во времето наназад и јас уште ги имам цедеата и милон постери што ми беа налепени во собата

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Lovely*-*

Староседелец
27 мај 2012
230
164
1,043
34
Ohrid
kimmyqueen98.tumblr.com
Бев мала кога беше серијава. Беше многу убава бев заљубена скоро во сите кул ми беше Марица а Миа ми бесе врвот :igra. Сакам пак да ја дадат :|

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Прекрасна (тинејџерска) серија, и баш се погоди да ја даваат кога бев 2-4 година средно. Совршено го отсликуваше средношколскиот живот, со сите предизвици, предности, недостатоци, грешки... Се учеше од неа, и тоа како!
Па после пред часови цели дискусии развивавме за случките, па кој во која ситуација се пронашол...
Женските воздивнуваа на Пабло и Мануел, машките се лигавеа на Миа и Лулу (професорката по физичко).
Се’ на се’, good times, good times... :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Iskra*-*

Teddy Picker

Староседелец
15 јуни 2012
155
162
643
Фоф компирето
Лелее ме вративте назад у времето, алал да ви е. Се сеќавам на серијава, ја пратев секоја епизода и мајка ми имаше решено да ме исели од собата поради многуте постери од актерите и актерките. Дури и албуми купував, се лепеа сликички, па мал бев шо сакате :) И понекогаш ми било чудно како се понашаат бунтовниците у школо и со семејстовото, дури ми изгледале малце нетаман, а сега совршено ги копирам (wasntme) штета шо уште бенд немам :rofl

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Ех, спомени. Ја гледав негде од почетните епизоди па се до крајот. Ама ич не пропуштав. И знам дека кога почина Борис Трајковски ја скратија епизодата. Како се нервирав тогаш ауу. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Iskra*-*