Мисла на денот

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Успехот не е ништо друго освен чиста среќа. Прашајте кој било лузер.
Ерл Вилсон

• Ми се допаѓа
Реакции: Rosana

Believe

Активен Член
30 јануари 2013
108
141
43
Никогаш не играјте си со чувствата на другите. Можеби ќе ја добиете битката, но голем е ризикот дека засекогаш ќе го изгубите човекот.

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Живеј како што сакаш, јас нема да ти пречам. Само едно ти се молам - не зборувај за луѓето невнимателно! Од луѓето треба да се чуваш - тие се мразат еден со друг! Живеат од лакомост, живеат од завист. Секој е готов да стори пакост. Штом ќе почнеш да ги разобличуваш, да ги судиш - тие ќе те замразат и ќе те погубат. :|

• Ми се допаѓа
Реакции: Believe and Psychobilly

Believe

Активен Член
30 јануари 2013
108
141
43
Живеј како што сакаш, јас нема да ти пречам. Само едно ти се молам - не зборувај за луѓето невнимателно! Од луѓето треба да се чуваш - тие се мразат еден со друг! Живеат од лакомост, живеат од завист. Секој е готов да стори пакост. Штом ќе почнеш да ги разобличуваш, да ги судиш - тие ќе те замразат и ќе те погубат. :|
Многу точно кажано во практика и тоа го имам доживеано но благодарен сум со тоа што го прават а тоа е да ме мразат, со тоа ми даваат до знаење дека на крај јас сум тој кој бил добар

Инаку реално гледано 70 % се такви со скриени намери да ти наштетат гледаат и да ти земат нешто. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Многу точно кажано во практика и тоа го имам доживеано но благодарен сум со тоа што го прават а тоа е да ме мразат, со тоа ми даваат до знаење дека на крај јас сум тој кој бил добар

Инаку реално гледано 70 % се такви со скриени намери да ти наштетат гледаат и да ти земат нешто. :)
Такви се денес луѓето,за жал....:x

• Ми се допаѓа
Реакции: Believe