Машки навики што го нервираат женското

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Па да не сме „покусо“ и ние.
Ајде жен(ск)и кажете си јасно и гласно што е она што најмногу ве нервира кај спротивниот (го викаат посилниот, не знам зошто :D ) пол.
Би требало да почнам јас, ама не можам во моментов да се сетам на нешто конкретно (изгледа сум отрпнала скроз, или па ме нервира сѐ во комплет :D ).
Жените најмногу ги нервира кога не ги пратиш што зборуваат на све им викаш дада така е кога ги гледаш нивните другарки и им обрнуваш внимание и кога си неуреден

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Секој втор збор да е пцовка, плукање по улица, кога сакаш да му кажеш нешто ама не може да е сериозен.
Оставање неред во кујна после готвење.

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Никогаш нема да сфатам што е толку тешко во тоа да го спуштат капакот од wc шолјата? Значи кога веќе завршуваш работа, имај малку осет и спушти го капакот. И не сум само јас, имам правено муабет со повеќе другарки, на сите им смета ова. Никогаш не разбрав ЗОШТО? Инает ли е, заборавеност, ЗОШТО?

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
Никогаш нема да сфатам што е толку тешко во тоа да го спуштат капакот од wc шолјата? Значи кога веќе завршуваш работа, имај малку осет и спушти го капакот. И не сум само јас, имам правено муабет со повеќе другарки, на сите им смета ова. Никогаш не разбрав ЗОШТО? Инает ли е, заборавеност, ЗОШТО?
Инсталирај вакво нешто доколку имаш простор и ќе си го решиш проблемот.
download.jpg

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Инсталирај вакво нешто доколку имаш простор и ќе си го решиш проблемот.
Отвори ја прикачената датотека 28966

А-ха, сигурно :D
А и зошто да се поставува вакво нешто, кога 1 секунда работа е да се спушти капакот. Како што можете да го подигате, така може и да го спуштате, што е толку комплицирано? Тоа не го разбирам :gjavol

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
А-ха, сигурно :D
А и зошто да се поставува вакво нешто, кога 1 секунда работа е да се спушти капакот. Како што можете да го подигате, така може и да го спуштате, што е толку комплицирано? Тоа не го разбирам :gjavol
Колку што мразиш ти дигнат капак, толку јас мразам жолти капки врз него, посебно во мојот дом, ти го кажав тоа советодавно, доколу не можеш да го решиш поинаку.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Па полошо е измочан капак, така да ако имаш проблем со кренат капак помисли како би ти било да имаш проблем со мочка на капакот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Не не, мене јасно ми е зошто го кревате капакот, не ми е јасно зошто не го спуштате откако ќе пуштите вода.
Ај доста е, ова е една од оние работи во кои никогаш нема компромис да најдам со машки.
И после ние вакви, такви сме биле. Збор да не слушнам.:D

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Не е до шоњата и не е до девојката , @Selene баш фино кажа и ја подржувам , сигурно на момакот има кој да му оди по газето ,а и до човекот е .. :svirka