Кујнски предмети | Црнобело Форум

Кујнски предмети

Ditto+Maker

Истакнат Член
8 декември 2014
351
254
373
Bookworld
Пак јас, ама што да правам кога сакам да споделам...
image.jpg
Кога го видов ова, квалитетно се насмеав, а потоа сфатив дека всушност дизајнот на ова нешто би ме натерало да го купам.
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg Последново баш како за во кујна е:D.
 

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,525
14,437
1,683
Таму каде што треба
 

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,017
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Balance Salt & Pepper Zen Set

Balance Salt & Pepper Zen Set.jpg

Butterfly Cheese Tray & Knife by Nambé

Butterfly Cheese Tray & Knife by Nambé.jpg

Calamityware Mugs

Calamityware Mugs.jpg

Diamond Whiskey Glasses

Diamond Whiskey Glasses.jpg

Forminimal Utensil Holder & Board

Forminimal Utensil Holder & Board.jpg

GINO Glass Server by notNeutral

GINO Glass Server by notNeutral.jpg

Ibex Decanter Set

Ibex Decanter Set.jpg

Kitchen Cargo Containers

Kitchen Cargo Containers.jpg

Limb By Limb Stacking Measuring Cup Set

Limb By Limb Stacking Measuring Cup Set.jpg

Marble Slab Ice Cream Mixing Set

Marble Slab Ice Cream Mixing Set.jpg