Кој последен ќе коментира е победник

kockakockica@

Истакнат Член
30 мај 2022
104
46
138
...Четвртиот паѓа од небо и ви вика.....Абе што си прајте вака сами на пустиов остров???
Ке дојде ли некој брод да го спаси форумов???